Cautare

6054 de rezultate pentru "muzeul taranului roman" (2.68 secunde)
Dupa prezenta lor la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman, cei de la SC Fejer Impex SRL, din Targu Mures, sunt prezenti cu kurtos kolacs si in Parcul Cismigiu.
Sucuri naturale de mere si pere, de mere si visine, la 24 RON, respectiv 29 RON (la 3 litri) - asta au cumparat romanii la targul de la Muzeul Taranului Roman, recent, de la ANA ARE - divizia de sucuri de la Panciu.
Emil Florescu a participat recent la targul de la Muzeul Taranului Roman.
Participam la toate targurile din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures, care este o iubitoare a artei populare romanesti.
Cel mai cautat produs la acest targ de la Muzeul Taranului Roman a fost cozonacul cu nuca, ne-a spus Brandusa Gemanaru de la Cozonac de Casa din Bucovina.
Invitatii Danielei Zeca-Buzura - interpreta de muzica populara Maria Dragomiroiu, Grigore Lese (muzician) si Florin Iordan (etnomuzicolog, Muzeul Taranului Roman) - vor incerca sa schiteze impreuna portretul Mariei Tanase, din perspective diferite - cea a cercetatorului, cea a culegatorului de folclor si cea a interpretului de muzica populara.
Cu DRAGobete in suflet te asteptam duminica, 24 februarie, la Muzeul National al Taranului Roman, la ora 16.00, pentru a primi in DAR:
Va reamintim ca toti cei care doresc pot dona carti in librariile partenere din București - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana sau pot face donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei - http://www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php.
La standul ei, din cadrul targului organizat recent la Muzeul Taranului Roman, puteai gasi: seturi din fimo (cercei, inel si bratara), clame din fimo - intre 10 - 25 RON, cordelute din fimo - intre 30 - 85 RON, cercei din fimo - intre 5 - 10 RON.
Stelian Popa a participat recent la targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa. ... Il puteti gasi la targurile organizate la MTR, Muzeul Satului, iar in luna decembrie la targul organizat la Universitate.
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman. ... Il gasiti la toate targurile Piata taraneasca de la MTR, iar uneori participa si la targurile de la Muzeul Satului.
Am intalnit-o la targul de la Muzeul Taranului Roman pictand, la standul mamei sale, manager la Miledy Naturals. Maia face cursuri la Scoala de Arte de pe Stirbei Voda.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
In seara acleieasi zile, Jazzybirds va sustine la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului. Jazzybirds s-a format in 2011, initial doar pentru a canta cateva din suitele de jazz ale lui Claude Bolling.
In seara aceleiasi zile, Jazzybirds a sustinut la Muzeul Taranului Roman primul concert din turneul de promovare a albumului. Jazzybirds s-a format in 2011, initial doar pentru a canta cateva din suitele de jazz ale lui Claude Bolling.
Ion Rodos participa la targul Piata Taraneasca de 8 martie organizat in curtea MTR.. Mostenesc pasiune asta din mosi stramosi.
Demersul World Vision Romania poate fi sustinut, pana in data de 31 mai, prin donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei -www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php, cat si prin donatii de carti in librariile partenere din Bucuresti - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana - si din tara.
Fie ca vrei sa cumperi un cadou de Florii, pentru persoanele dragi cu nume de floare, fie pentru Paste, la aceste targuri oferta este generoasa si vei gasi cadouri pentru toate gusturile in cadrul targurilor traditionale de la Muzeul Taranului Roman si din Parcul Cismigiu.
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman.
google-analytics.com